Skip to content

Concert de muzica creştină la Beclean

Septembrie 19, 2014
Suntem 936684_278739392319165_6902589537627938562_noameni limitați, trăim într-o realitate a limitărilor. Totul în jurul nostru este limitat: trupul nostru, orașul nostru, țara noastră, continentul nostru, planeta noastră, galaxia noastră, chiar și universul nostru (măcar că nu i-am dat încă de limite). Spațiul și timpul, aceste două elemente definitorii ale realității în care ne aflăm, au proprietatea de a limita totul.

TOTUȘI, în mintea noastră finită există ideea de INFINIT! Vorbim despre veșniciei, despre infinit, despre nelimitat, deși suntem limitați din toate punctele de vedere. Mai mult, ne dorim chiar să fim nelimitați și să trăim veșnic. De unde aceste dorințe? Cum a ajuns gândul veșniciei în inima noastră? Singura explicație rațională este că CINEVA din afara realității noastre limitate a așezat în mintea și în inima noastră acest gând măreț!
Vino să descoperi cine este acest CINEVA și cum poate omul să primească DARUL VEȘNICIEI! Dacă moartea este singurul lucru cert în această lume limitată, atunci nimic nu este mai important decât descoperirea VEȘNICIEI!

Sursa: AICI

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: