Skip to content

Schimbare radicala in grila Radio Fir Dej. Emisiuni crestine la Radio Fir

octombrie 8, 2013

120Din 14 Octombrie 2013 www.radiofir.ro 96,2 FM transmite Emisiuni Crestine zilnic intre orele 12.00 – 18.00

Din 14 octombrie, grila de programe a celui mai ascultat post de radio din Dej, Radio FIR, se schimba radical. În intervalul orar 12-18 vor fi difuzate documentare, muzică și emisiuni exclusiv religioase. Această schimbare are loc din dorința președintelui MG Tec Grup, grup de firme din care face parte și Radio FIR, de a transmite ascultătorilor mesajul evangheliilor.

„Vine un moment în viață când vrei să faci mai mult pentru Dumnezeu. Dacă am ceva, dacă am realizat ceva până în momentul de față, asta se datorează doar Celui care ne-a creat. Consider că toți avem datoria de a returna măcar o parte din ceea ce am primit fără bani și fără plată: și anume mântuire prin jertfa lui Isus pe cruce. Schimbarea de la Radio FIR este modul meu prin care vreau să le arăt ascultătorilor cât de Mare și Bun este Dumnezeu, vreau să li se transmită câtor mai mulți oameni Evanghelia lui Dumnezeu care aduce iertare, eliberare, aduce mântuire. Este modul meu prin care vreau să spun că nimic nu e posibil fără Dumnezeu sau altfel spus că totul este posibil doar prin El.” – a declarat președintele MG Tec Grup, Ioan Tecar. Acesta a mai precizat ca nu intentioneaza transformarea in totalitate a Radio FIR intr-un post de radio crestin:

Emisiunile din acest interval orar se adresează tuturor creștinilor și se doresc a fi un sprijin real în viața acestora. Copiilor li s-a dedicat zilnic intervalul orar 17-18 în care vor putea asculta muzică religioasă, teatru radiofonic sau emisiuni educative. Pentru femei, special, au fost create o serie de emisiuni menite a le sprijini în diferite situații. De asemenea, câteva documentare, emisiuni pentru familie sau mesaje evanghelice vor completa seria programelor religioase care se vor difuza din 14 octombrie la Radio FIR.

Aceasta modificare de grila a dus la schimbarea intervalului orar in care vor fi difuzate emisiunile deja celebre de la Radio Fir. Astfel, „Cu cartile pe fata” realizata de Ioana Jeler, se va difuza martea si vinerea de la ora 11, iar „Dincolo de aparente”, miercuri seara de la ora 20. „RadioGrafii”, cu Alexandru Gheorghias, va fi difuzata luni la ora 21 si in reluare miercuri de la 23, iar Hitbox, sambata de la ora 20 si in reluare joi de la ora 22:30.

Intr-un raport de cercetare realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) se arata ca Radio Fir este cel mai ascultat post de radio din municipiul Dej. Pentru acest lucru, Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie a chestionat 1122 de persoane majore, cu domiciliul in Dej. Cei chestionati nu au primit variante de raspuns, avand posibilitatea sa raspunda liber. Din totalul persoanelor care au participat la acest studiu, 18% au raspuns ca Radio Fir este postul de radio pe care il asculta cel mai des.

Pe locul 2 se afla la egalitate Kiss FM si Radio Romania Actualitati, cu 11%, urmate de Radio Cluj cu 7%. Magic FM este ascultat de 3% dintre cei care au fost chestionati, iar Stil FM Dej de 2%.

sursa: http://www.radiofir.ro

Din 14 Octombrie 2013 Radio Fir 96,2 FM transmite Emisiuni Crestine zilnic intre orele 12.00 – 18.00luni

martimiercuri

joi1

vineri

sambata

duminica1

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: